Tarieven, betaling en verzekering

Nieuwe landelijke tarievenbepaling
De overheid heeft bepaald dat tandartsen en mondhygiënisten vanaf 1 januari 2013 hun tarieven niet meer zelf vastleggen. De tarieven worden weer landelijk door de overheid vastgesteld.

Facturatie en Betaling
Omdat wij liever met u dan met onze financiële administratie bezig zijn, hebben wij de verwerking van onze nota’s overgedragen aan Fa-med. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van nota’s.

Voorkom onnodige rente- en incassokosten.
Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Deze betalingstermijn van 30 dagen is bindend. Fa-med is gerechtigd de nodige maatregelen te nemen om de openstaande bedragen te incasseren.
Indien u niet in staat bent om uw nota op tijd te betalen, neemt u dan contact op met Fa-med via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,15 p/min).

Heeft u vragen over uw nota? Neemt u dan contact op met Fa-med.
U kunt terecht op de website www.notavanfamed.nl. Een nieuw origineel van uw nota kunt u aanvragen via telefoonnummer 0900-0882 (€ 1,30 per gesprek). Het contactcentrum van Fa-med is op bovenstaande telefoonnummers iedere werkdag van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar.

Verzekering
Afhankelijk van uw verzekering kan de behandeling worden vergoed.
Vrijwel altijd is een aanvullende verzekering hiervoor gewenst. Houdt u er rekening mee dat de kosten voor de tandarts en de mondhygiënist samen één budget vormen. Exacte informatie hierover kunt u nalezen in uw polisvoorwaarden of navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.