Over onze praktijk en het team.

Mondzorg Oegstgeest werkt in een team van 4 ervaren medewerkers onder leiding van Natasja van den Broeke. Zij begeleiden u op professionele wijze bij het verkrijgen of behouden van een stralend en vooral gezond gebit.
In de praktijk staan persoonlijke benadering en een optimale kwaliteit hoog in het vaandel.

Alle teamleden zijn gediplomeerd en zeer vakbekwaam.
Mondhygiënisten Natasja van den Broeke en Vesa Micevska hebben beiden de opleiding tot mondzorgkundige gevolgd aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Daarbij hebben zij vervolgens ook de differentiatie Parodontologie gevolgd.
Preventie Assistente Suzanne Poortman is NMT gecertificeerd en heeft haar opleiding gevolgd via Dental Education bij ACTA.

De praktijk is voorzien van moderne en geavanceerde apparatuur. Protocollen voor hygiëne via sterilisatie en onderhoud, zorgen voor het optimaal en veilig functioneren daarvan.
Mondzorg Oegstgeest is lid van de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie) en de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten). Zo zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van mondzorg. Dit maakt dat behandelingen steeds efficienter worden. Op het gebied van het bleken van tanden kan nu in korte tijd zonder tandschade een prachtig resultaat bereikt worden.

Kortom: u bent bij Mondzorg Oegstgeest verzekert van de beste zorg en uitstekende behandeling!

Vlnr:
Maud Oosterheert/assistente,
Natasja van den Broeke eigenaresse/mondhygieniste,
Suzanne Poortman/preventie assistente,
Vesa Micevska/mondhygieniste